Пропустити навігацію

Відкриття соціального центру в форматі “Прозорий соціальний офіс” в м.Бахмут

Сьогодні начальниця Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад взяла участь в урочистому заході символічної передачі ключів від нового Соціального центру в форматі «Прозорий соціальний офіс» Бахмутської територіальної громади.

Урочистості зібрали представників органів обласної та міської влади, організацій та установ, будівельників, соціальних партнерів.

Очільниця висловила щиру подяку за прекрасний подарунок соціальній сфері керівництву Донецької обласної державної адміністрації, зокрема заступнику голови Юлії Костюніній, директору департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації Олені Токаревій, а найголовніше — Бахмутському міському голові Олексію Реві та його команді за професіоналізм та звитягу у вирішенні соціальних питань по створенню умов для надання якісних послуг населенню громади.

Відкритий центр, облаштований з урахуванням потреб маломобільних груп населення, об’єднає в єдиному сучасному просторі основні соціальні послуги, зокрема — з пенсійного забезпечення понад 100,0 тисячам пенсіонерів.

Вдосконалена сучасна система надання соціальних послуг дозволить розв’язати пенсійні питання швидко, якісно та зручно.

Працюємо заради вас!

1 4 940x679 - Відкриття соціального центру в форматі "Прозорий соціальний офіс" в м.Бахмут 2 5 940x546 - Відкриття соціального центру в форматі "Прозорий соціальний офіс" в м.Бахмут 3 3 682x788 - Відкриття соціального центру в форматі "Прозорий соціальний офіс" в м.Бахмут

background Layer 1