Пропустити навігацію

Залучаємо «Донецьктеплокомуненерго» до оцифрування трудових книжок

Фахівці управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську зустрілись з уповноваженими представниками обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» для обговорення співпраці в напрямку оцифрування трудових книжок.

Процес дозволить збільшити кількість власників електронних трудових книжок, що робить життя майбутніх пенсіонерів простішим. Співробітник ще працює, а надані відомості про його трудову діяльність вже обробляються.

Співпраця роботодавців та пенсійників забезпечує попередню перевірку наявного стажу працівника та верифікацію даних в реєстрі застрахованих осіб, які в майбутньому будуть необхідні особі для призначення пенсії.

Оцифрована електронна трудова книжка та заповнена особою анкета–заява буде підставою для автоматичного призначення пенсії після досягнення людиною пенсійного віку.

Довідково!

Для користування сервісами вебпорталу Фонду людині потрібно мати кваліфікований електронний підпис, який можна отримати в акредитованих центрах сертифікації ключів, або через уповноважені банківські установи.

Більше інформації зі створення електронної трудової книжки знайдете за посиланням:

background Layer 1