Пропустити навігацію

Про стан пенсійного забезпечення та режим роботи органів Фонду на брифінгу Донецької обласної державної адміністрації

06 січня 2021 року очільниця Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області проінформувала про стан пенсійного забезпечення та режим роботи органів Фонду на брифінгу Донецької обласної державної адміністрації.
Наталія Рад зазначила, що з січня 2021 року Пенсійний фонд Донеччини забезпечив своєчасну виплату пенсій у збільшеному форматі.
У зв’язку зі зростанням мінімальної заробітної плати (з 5000 грн до 6000 грн) пенсіонери, які досягли віку 65 років, отримали підвищення пенсій.
Виплата встановлена непрацюючим пенсіонерам за наявності 35 років страхового стажу — у чоловіків, 30 років страхового стажу — у жінок.
На Донеччині січневе підвищення в автоматичному режимі (без звернень до органів Фонду) отримали 124,6 тисяч пенсіонерів.
Крім того Наталія Рад зазначила, що зараз управління Фонду Донецької області працюють з жорстким дотриманням протиепідемічних та карантинних норм. Діюча мережа місць прийому та обслуговування жителів області забезпечує обробку отриманих звернень громадян в штатному режимі. Вихідними та святковими в січні визначені дати з 07 по 10 число, 06 та 16 січня – скорочений графік роботи.
На сьогодні управління Донеччини мають усі без виключення ресурси для забезпечення дистанційного вирішення будь якого пенсійного питання. Отже долучайтесь до зручних форм дистанційної комунікації та будьте здорові! https://portal.pfu.gov.ua/
ok ok 940x578 - Про стан пенсійного забезпечення та режим роботи органів Фонду на брифінгу Донецької обласної державної адміністрації
 
background Layer 1