Пропустити навігацію

Обґрунтування очікуваної вартості і технічних (якісних) характеристик предмету закупівлі

1 Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія Маріупольське об’єднанне управління Пенсійного фонду України Донецької області                                                                                  
вул. Зелінського, 27а, м. Маріуполь, Донецька обл., 87548;
код за ЄДРПОУ – 42171861; 
2 Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності)  ДК 021:2015 22410000-7  Марки (знаки поштової оплати)
3  Ідентифікатор закупівлі UA-2021-04-01-004464-b
4 Вид закупівлі: Переговорна процедура
5 Джерело фінансування Кошти Пенсійного фонду України
6 Обґрунтування очікуваної вартості Очікувана вартість Товару визначена згідно з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами). Надання послуг поштового зв’язку та діяльності національного оператора регулюються Законом України «Про поштовий зв’язок». Відповідно до Закону України «Про поштовий зв’язок» та наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 24.06.2010 № 388 «Про затвердження Положення про знаки поштової оплати», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 липня 2010 року за № 553/17848, поштова марка – державний знак, виготовлений у встановленому законодавством порядку із зазначенням його номінальної вартості та держави, який є засобом оплати послуг поштового зв’язку, що надаються національним оператором. Частиною третьою статті 15 Закону України «Про поштовий зв’язок» перелічені виключні права національного оператора, де в тому числі передбачено виключне право національного оператора на видання, введення в обіг та організацію розповсюдження поштових марок, маркованих конвертів і карток, а також 2 виведення їх з обігу. Також статтею 15 Закону України «Про поштовий зв’язок» передбачено, що юридична особа, на яку покладається виконання функцій національного оператора, визначається Кабінетом Міністрів України. Національний оператор поштового зв’язку – оператор, який в установленому законодавством порядку надає універсальні послуги поштового зв’язку на всій території України і якому надаються виключні права на провадження певних видів діяльності у сфері надання послуг поштового зв’язку за переліком, який затверджується Кабінетом Міністрів України. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10.01.2002 № 10-р «Про національного оператора поштового зв’язку» (зі змінами) виконання функцій національного оператора поштового зв’язку покладено на акціонерне товариство «Укрпошта». Згідно з абзацом четвертим пункту 7 Правил надання послуг поштового зв’язку, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 05.03.2009 № 270 (зі змінами) (далі – Правила) оператори поштового зв’язку самостійно визначають перелік послуг поштового зв’язку, що надаються ними з урахуванням попиту користувачів, державних замовлень, а також відповідних нормативів, які затверджуються в установленому законодавством порядку. Згідно з пунктом 76 Правил тарифи на універсальні послуги поштового зв’язку відповідно до законодавства регулюються НКРЗІ. Згідно з пунктом 77 Правил тарифи на послуги поштового зв’язку, що не належать до універсальних послуг поштового зв’язку, встановлюються операторами поштового зв’язку згідно із законодавством. Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису на 2021 рік.
7 Обґрунтування технічних і якісних характеристик  Технічні та якісні характеристики Товару визначено відповідно до потреб Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області у використанні знаків поштової оплати (марок) під час надсилання поштових відправлень у вигляді поштових конвертів з вкладенням письмового повідомлення або документа, розміри і масу якого встановлено відповідно до законодавства України.
     
     
  Голова тендерного комітету Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області   ______________________Олена КУШНЕРЕНКО
     
     
background Layer 1