Пропустити навігацію

Прийом громадян на віддалених робочих місцях

З метою наближення послуг з питань пенсійного забезпечення до мешканців об’єднаних територіальних громад на території Донецької області створені та успішно функціонують віддалені робочі місця фахівців Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області. Так пенсіонери та застраховані особи мають можливість отримати весь перелік пенсійних послуг за місцем проживання.

Станом на 01.09.2021 року на віддалених робочих місцях громадянам надано понад 1,5 тис. пенсійних послуг.

Ознайомитися з графіком роботи віддалених робочих місць ви можете за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/22215-golovne-upravlinnya-pensijnogo-fondu-ukrayiny-v-donetskij-oblasti/.

Крім того, нагадуємо, що вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України надає громадянам можливість дистанційно отримувати послуги, які раніше потребували особистого звернення до підрозділів обслуговування громадян Пенсійного фонду України. Тож пропонуємо усім активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування та користуватися можливостями вебпорталу Пенсійного фонду України.

Для того, щоб мати доступ до усіх онлайн-сервісів Пенсійного фонду, користувач має здійснити авторизацію на порталі за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Більше інформації за посиланнями:

 https://www.facebook.com/dn.pfy/photos/1787442384799130, https://portal.pfu.gov.ua/.

PRYJOMY GROMADYAN NA vrm - Прийом громадян на віддалених робочих місцях

background Layer 1