Пропустити навігацію

Яким чином страхувальнику дізнатися, що його працівнику сформовано е-лікарняний? Де знайти інформацію про е-лікарняний в кабінеті страхувальника?

Вхід до кабінету страхувальника на вебпорталі Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua) надається при аутентифікації юридичної особи або фізичної особи-підприємця за кваліфікованим електронним підписом (КЕП): керівника, головного бухгалтера, електронною печаткою.

Для входу в режим перегляду даних страхувальника реалізовано пункт головного меню особистого кабінету «Налаштування-Профіль користувача» або посилання на назві страхувальника.

Страхувальнику первинно (пункт меню особистого кабінету страхувальника «Листки непрацездатності») надається можливість визначення параметрів пошуку переліку листків непрацездатності та за результатами пошуку надається для перегляду інформація по листках непрацездатності застрахованих осіб, які працюють у страхувальника за трудовою книжкою (в звіті проставлено позначку – ознака трудової книжки «1»), з таким переліком атрибутів:

-номер е-лікарняного;

-дата відкриття;

-дата закриття;

-РНОКПП працівника (ЗО);

-ПІБ працівника (ЗО).

Страхувальнику також надається можливість перегляду, формування та друку заяв-розрахунків по листках непрацездатності (пункт меню особистого кабінету страхувальника «Заяви-розрахунки»).

Чи потрібно застрахованій особі або страхувальнику роздруковувати е-лікарняний з кабінету страхувальника?

Ні, уся інформація передається автоматично з електронної системи охорони здоров’я до Пенсійного фонду, засобами вебпорталу застрахованій особі й роботодавцю, заявка до Фонду соціального страхування також формується автоматично.

Користуйтесь сучасними сервісами Пенсійного фонду України та будьте здорові!

03.08.2021 E likarnyanyj robotodavets - Яким чином страхувальнику дізнатися, що його працівнику сформовано е-лікарняний? Де знайти інформацію про е-лікарняний в кабінеті страхувальника?

background Layer 1