Пропустити навігацію

Листки непрацездатності в електронному форматі

З 1 жовтня завершився поетапний перехід з паперових листків непрацездатності на електронні, відтепер оформлення лікарняних буде відбуватися винятково із внесеннями даних до електронної системи.

Про новації «Е- лікарняних», їх переваги та нові можливості, пов’язані з їх впровадженням, фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області повідомляли під час зустрічей з трудовими колективами області. На минулому тижні подібні зустрічі були проведені в Добропіллі, Курахове, Авдіївці та Покровську.

Фахівці Фонду акцентували увагу, що відтепер хворий працівник дбатиме лише про лікування і одужання. Адже жодних паперів під час його тимчасової непрацездатності створюватись не буде. А обмін інформацією здійснюватиметься виключно в електронному вигляді між лікарем, Пенсійним фондом, роботодавцем та Фондом соціального страхування України.

Учасники заходу обмінялись практичним досвідом роботи з е-лікарняними та одержали відповіді на питання, що виникають під час перехідного періоду та поради від фахівців.

 

Більше інформації про Е-лікарняні дивись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=rkCIbg4ZLM8.

 

Користуйтесь сучасними сервісами Пенсійного фонду України та будьте здорові!

Diyalnist fondu e likarnyani - Листки непрацездатності в електронному форматі

background Layer 1