Пропустити навігацію

Педагогічним колективам Донецької області про сервіс «Автоматичне призначення пенсії»

З метою підвищення поінформованості освітян з напрямку пенсійного забезпечення, ознайомлення їх із сучасними сервісами вебпорталу Пенсійного фонду України фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області протягом минулого тижня провели зустрічі з педагогічними колективами навчальних закладів області.

Пенсійники ознайомили педагогічних працівників з новітніми сервісами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Вони наголосили, що сервіси порталу постійно оновлюються, а Пенсійний фонд розширює перелік послуг, які надаються в електронному вигляді, що робить систему обслуговування громадян більш доступною та прозорою.

Також спеціалісти Фонду поінформували учасників заходів про унікальну можливість подання громадянами необхідних документів за призначенням пенсії до настання пенсійного віку у зручний для людини час.

Для цього потрібно авторизуватися в особистому кабінеті на порталі електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua) та у розділі «Комунікації з ПФУ» знайти вкладку «Анкета-заява на автоматичне призначення пенсії». Далі застрахована особа має заповнити поля анкети, після чого необхідно долучити файли сканованих документів, які ідентифікують особу та підтверджують набутий трудовий стаж, а саме:

  • паспорт громадянина України,
  • реєстраційну картку платника податків,
  • документи про навчання,
  • трудову книжку,
  • військовий квиток,
  • свідоцтво про народження дитини.

Більше про сервіс «Автоматичне призначення пенсії» дізнавайтеся за посиланням https://www.facebook.com/dn.pfy/photos/1823038171239551.

А Ви вже користуєтесь послугами Вебпорталу?

Slajd1 - Педагогічним колективам Донецької області про сервіс «Автоматичне призначення пенсії» Slajd2 - Педагогічним колективам Донецької області про сервіс «Автоматичне призначення пенсії»

            

background Layer 1