Пропустити навігацію

Шукачам роботи про Е-сервіси Пенсійного фонду

Про цифрові сервіси Пенсійного фонду України інформували спеціалісти Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області під час онлайн зустрічей з тимчасово безробітними громадянами міст Покровська, Селидового, Курахового та Маріуполя.

Пенсійники розповіли, що з часу запровадження вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (http://portal.pfu.gov.ua), постійно модернізується і вдосконалюється, надає можливість отримувати широкий перелік послуг дистанційно 24/7, не виходячи з дому.

Користуватися сучасними сервісами Вебпорталу можуть різні категорії громадян: застраховані особи, пенсіонери, юридичні та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності. Інтерфейс порталу простий, зручний та дозволяє пересічному громадянину без спеціальних знань та навичок легко розібратися у програмі й отримати необхідну послугу.

Фахівці Фонду надали практичні рекомендації щодо використання онлайн сервісів: «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії», «Е-лікарняні», мобільного додатку «Пенсійний фонд». Вони пояснили, що за допомогою цих сучасних сервісів особа може самостійно переглядати відомості з реєстру застрахованих осіб, отримувати інформацію про заробітну плату, сплачені роботодавцем страхові внески та набутий страховий стаж, подавати заяви для отримання довідок і навіть призначити пенсію без особистого звернення до органів Фонду.

А Ви вже користуєтесь послугами Вебпорталу?

Дізнайтесь більше про сервіси:

«Електронна трудова книжка» https:// www.facebook.com/pfu.gov.ua/videos /5169256639767746/,

«Автоматичне призначення пенсії» https:// www.facebook.com/dn.pfu/videos /1495276644008433/.

Pokrovsk shukacham roboty pro E servisy - Шукачам роботи про Е-сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1