Пропустити навігацію

Пенсійні послуги стали ближчими до мешканців міста Світлодарськ

27 грудня 2017 року пенсійні послуги стали ближчими до 3,4 тис. мешканців м. Світлодарська, 2,2 тис. пенсіонерів Миронівської селищної ради, 1,9 тис. пенсіонерів Новолуганської селищної ради, понад 400 мешканців Луганської селищної ради, а також понад 200 пенсіонерів Кодемської селищної ради.

У відкритті пункту в місті Світлодарськ взяли участь заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Сергійович Стокоз, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Сергіївна Рад, міський голова м. Світлодарська Брехунець Анатолій Федорович. Також в цьому заході взяли участь представники громадськості.

В агентському пункті пенсіонер або будь-яка особа, яка потребує вирішення питань пенсійного забезпечення може отримати консультації і роз’яснення щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, прав та обов’язків платників ЄСВ та застрахованих осіб; подати замовлення на видачу довідок: про розмір пенсії, про перебування на обліку, про заробітну плату; отримати виготовлені довідки; отримати пенсійне посвідчення; отримати перелік документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсії; надати документи для проведення попередньої оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок; надати заяву та документи щодо переведення пенсії за новим місцем проживання; виплату пенсії за довіреністю; змінити спосіб виплати пенсії; поновити виплату пенсії; перерахунок призначених пенсій; встановлення пенсії за особливі заслуги перед Україною; виплати недоотриманої пенсії та відповіді на інші питання.

Відразу після відкриття працівники Фонду розпочали прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість вирішити своє питання та отримати інформацію щодо пенсійного забезпечення.

19b78fed6b8f594b1d412750b4efe365 S - Пенсійні послуги стали ближчими  до мешканців міста Світлодарськ

background Layer 1