Пропустити навігацію

День відкритих дверей в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України

22 грудня 2017 року в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся День відкритих дверей для представників соціальних партнерів та ветеранських організацій з нагоди 27-ї річниці з дня утворення Пенсійного фонду України на тему: «Досягнення в роботі управління за підсумками 2017 року» за участю заступників начальника управління Пітик Н. Є. та Громило Н. М.

За допомогою роздаткового матеріалу Неоніла Євгеніївна ознайомила гостей Фонду з історичними аспектами створення та розвитку Пенсійного фонду України, а також основними напрямками роботи управління. Наталія Миколаївна розповіла про перші кроки реформування пенсійної системи України у 2017 році та провела анонімне анкетування з актуальних питань пенсійної системи.

В ході активного діалогу присутні отримали відповіді на поставлені запитання та брошури з покроковою інструкцією для реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду України.

fa2a99fd7714764e5e597c0480a9332e S - День відкритих дверей в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України

background Layer 1