Пропустити навігацію

Заяву на проведення фізичної ідентифікації в режимі відеоконференцзв’язку можна подати через Контакт-центр Пенсійного фонду України

 
Порядок встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат визначено постановою правління Пенсійного фонду України від 20.11.2023 № 49-2.
 
Подати заяву на ідентифікацію у режимі відеоконференцзв’язку можливо одним із зручних способів:
– за допомогою засобів телефонного зв’язку через Контакт-центр Пенсійного фонду України
АБО
– через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України шляхом заповнення відповідного електронного бланка.
 
Для проходження ідентифікації за допомогою засобів телефонного зв’язку необхідно виконати кілька кроків:
1. зателефонуйте на один із номерів Контакт-центру Пенсійного фонду України:
  • 0800 503 753
  • (044) 281-08-70
  • (044) 281-08-71;
2. після з’єднання дотримуйтесь озвучених вказівок: із переліку запропонованих питань оберіть «Питання щодо виплати пенсій та ідентифікації» та натисніть цифру 3 на клавіатурі телефону;
 
3. надайте оператору відповіді на питання для заповнення заяви на ідентифікацію, у тому числі адресу електронної пошти та номер телефону (для отримання зворотного контакту від фахівців Пенсійного фонду).
 
Після подачі заяви на проходження ідентифікації у режимі відеоконференцзв’язку (будь-яким із зазначених способів) з вами зв’яжеться уповноважений працівник органу Пенсійного фонду України для узгодження часу та способу проведення відеоідентифікації.
 
Відеоідентифікація здійснюється протягом 30 календарних днів, але не раніше 10 робочих днів з дати подання заяви (звернення).
 
Як подати заяву на ідентифікацію у режимі відеоконференцзв’язку онлайн через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, дивіться за поисланням
 
Більше новин та актуальної інформації — на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.
background Layer 1