Пропустити навігацію

До уваги пенсіонерів! Встигніть пройти фізичну ідентифікацію!

 
Нагадуємо, що наразі для осіб, які взяті на облік як внутрішньо переміщені особи до 24 лютого 2022 року та отримують пенсію в АТ «Ощадбанк», продовжується проведення фізичної ідентифікації (постанова Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637).
 
Здійснити фізичну ідентифікацію можна в декілька способів. Докладніше тут.
 
Відеоідентифікація здійснюється протягом 30 календарних днів, але не раніше 10 робочих днів з дати подання заяви/звернення — в узгоджені з одержувачем час та спосіб її проведення.
 
ВАЖЛИВО! Заяву на проведення ідентифікації в режимі відеоконференцзв’язку необхідно подати в строки з урахуванням термінів, визначених постановою правління Пенсійного фонду України від 20.11.2023 № 49-2.
 
Інструкцію, як подати заяву на проведення ідентифікації в режимі відеоконференцзв’язку через вебпортал Пенсійного фонду України, дивіться за посиланням.
 
У подальшому фізичну ідентифікацію внутрішньо переміщеної особи, яка отримує пенсію в АТ «Ощадбанк», необхідно здійснювати кожні 6 місяців.
 
Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.
background Layer 1