Пропустити навігацію

Про переваги користування вебпорталом е-послуг ПФУ розповіли тимчасово непрацюючим громадянам Донеччини

Упродовж тижня головні спеціалісти відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Оксана Алєксєєва та Ірина Арап провели онлайн-лекції для тимчасово непрацюючих громадян, які перебувають на обліку в Маріупольському, Краматорському, Бахмутському та Костянтинівському міських центрах зайнятості.

Слухачів проінформовано про можливості дистанційних сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України, зокрема щодо подання сканованих копій трудових книжок для оцифрування/збереження даних про трудову діяльність та порядку укладання договору про добровільну сплату страхових внесків з Пенсійним фондом України через.

Як завантажити скан-копію трудової книжки для оцифрування, дивіться за посиланням та у відеоінструкції.

Більше про добровільне страхування в солідарній системі, дивіться тут та у відео.

Більше новин та актуальної інформації — на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.

photo 2024 05 08 15 11 08 940x583 - Про переваги користування вебпорталом е-послуг ПФУ розповіли тимчасово непрацюючим громадянам Донеччиниphoto 2024 05 08 15 11 30 940x583 - Про переваги користування вебпорталом е-послуг ПФУ розповіли тимчасово непрацюючим громадянам Донеччини

background Layer 1