Пропустити навігацію

Працівникам Донеччини — про можливості та переваги електронних сервісів ПФУ

07 та 08 травня 2024 року головними спеціалістами управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області проведено зустрічі з представниками НВТОВ «УКРВЕСТ ЛТД», Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Мирноград, КП «Комунальник м. Селидове» та фізичними особами — підприємцями.

Під час зустрічей працівники отримали детальні роз’яснення та практичну допомогу в поданні сканованих копій документів про трудову діяльність до електронного кабінету страхувальника та особистого кабінету застрахованої особи на вебпорталі е-послуг Пенсійного фонду України.

Фахівці Головного управління розповіли про інші дистанційні сервіси вебпорталу, за допомогою яких можна перевірити страховий стаж, оновити інформацію в реєстрі застрахованих осіб тощо.

Як завантажити скан-копію трудової книжки, дізнавайтеся з відеоінструкції.

Більше новин та актуальної інформації — на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.

photo 2024 05 08 14 04 45 940x583 - Працівникам Донеччини — про можливості та переваги електронних сервісів ПФУphoto 2024 05 09 09 29 43 940x583 - Працівникам Донеччини — про можливості та переваги електронних сервісів ПФУ

background Layer 1