Пропустити навігацію

Надаємо роз’яснення з пенсійних питань мешканцям Бахмутського району в гуманітарному хабі в м. Київ

8 травня 2024 року начальник відділу обслуговування громадян № 9 Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Дмитро Долгіх провів зустріч з мешканцями Бахмутського району в гуманітарному хабі Бахмутської міської ради в м. Київ.

Громадянам роз’яснено питання призначення та перерахунку пенсій, оформлення довідок в електронній формі, нарахування та виплати житлових субсидій, пільг тощо.

Фахівцем Головного управління проінформовано про можливості вебпорталу Пенсійного фонду України та надано практичну допомогу в опануванні електронних сервісів вебпорталу е-послуг ПФУ.

Способи авторизації на вебпорталі електронних послуг дивіться за посиланням.

Більше новин та актуальної інформації — на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.

photo 2024 05 10 12 00 29 940x583 - Надаємо роз'яснення з пенсійних питань мешканцям Бахмутського району в гуманітарному хабі в м. Київphoto 2024 05 10 12 00 32 940x583 - Надаємо роз'яснення з пенсійних питань мешканцям Бахмутського району в гуманітарному хабі в м. Київ

background Layer 1