Пропустити навігацію

Інформуємо працівників Донеччини про правила безпеки праці

Упродовж тижня фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області провели онлайн-зустрічі з працівниками КП «Міськсвітло», ВСП «Донбаський аграрний фаховий коледж Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля», Слов’янського педагогічного ліцею Слов’янської міської ради, КНП «Обласна клінічна психіатрична лікарня м. Слов’янськ».

Під час заходів обговорено питання організації роботи з безпеки праці, проведення профілактичних заходів, направлених на запобігання виробничому травматизму, особливості розслідування нещасних випадків в умовах воєнного стану тощо.

Фахівцями Головного управління акцентовано увагу на відповідальності роботодавців за організацію і проведення інструктажів з охорони праці, навчань працівників діям у надзвичайних ситуаціях, спрямованим на збереження життя та здоров’я під час виконання ними своїх професійних обов’язків.

Більше новин та актуальної інформації — на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: Facebook-сторінціTelegram-каналіYoutube-каналіInstagramTikTok.

photo 2024 05 10 16 16 01 940x456 - Інформуємо працівників Донеччини про правила безпеки праціphoto 2024 05 10 16 16 02 940x358 - Інформуємо працівників Донеччини про правила безпеки праці

background Layer 1