Пропустити навігацію

План проведення засідань колегії головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області на 2018 рік


п/п
Період проведення Місце проведення  Основні питання для вивчення та розгляду Доповідають
1. Третя декада січня м. Краматорськ 1. Про підсумки роботи у 2017 році щодо виконання бюджету та завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України в Донецькій області та завдання на 2018 рік Рад Н. С.
Начальники територіальних управлінь
2. Перша-друга декада травня м. Добропілля 1. Про стан реалізації Стратегії розвитку комунікацій Пенсійного фонду України, затвердженої постановою правління Пенсійного фонду України від 02.02.2016 р. № 1-2 Косогова О. С.
Начальники територіальних управлінь
2. Про реалізацію органами Пенсійного фонду області міжнародних зобов’язань України щодо переказу пенсій громадянам України, які проживають за кордоном, та виплати пенсій пенсіонерам іноземних держав, які проживають в Україні Баранова Т. А.
Іванова Ю. Є.
Шевченко М.В.
3. Перша декада липня Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Стан організації роботи з внутрішнього аудиту та основні завдання щодо підвищення ефективності контролю в Мангушському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області Полесов С. С.
Павляк Є. В.
Афендікова І. К.
4. Перша – друга декада серпня м. Селидове 1. Про підсумки роботи органів Пенсійного фонду України в Донецькій області у І півріччі 2018 року щодо виявлення та реагування на виявлені ознаки тінізації заробітної плати. Полесов С. С.
Філінський О.Д.
Начальники територіальних управлінь
2. Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо впровадження єдиних стандартів і технології обслуговування громадян та перехід на електронний документообіг під час виплати пенсій. Баранова Т. А.
Полесов С. С.
Кіселькова О.А.
Головіна Н. В.
Начальники територіальних управлінь
5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перша –друга декада листопада м. Покровськ 1. Про стан реалізації завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізації чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення територіальних органів Пенсійного фонду області Козеренко Ю.М.
Начальники територіальних управлінь
2. Про стан виконання в органах Пенсійного фонду області Закону України «Про звернення громадян» Баранова Т. А.
Бондарчук І. Є.
Начальники територіальних управлінь
6. Третя декада грудня м. Костянтинівка 1. Про підсумки роботи підрозділів внутрішнього аудиту та фінансового контролю, основні завдання на 2019 рік щодо виконання вимог антикорупційного законодавства в органах Пенсійного фонду області Полесов С. С.
Павляк Є. В.
Начальники територіальних управлінь
background Layer 1