Пропустити навігацію

Тимчасово непрацюючим особам Мангушського району розповіли про зміни у пенсійному законодавстві

23.03.2018 перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України в Першотравневому районі Тетяна Сосницька взяла участь в інформаційно-консультативній зустрічі «Під одним дахом», що відбулась у Мангушському районному центрі зайнятості.

Під час зустрічі Тетяна Сосницька детально розповіла про основні положення Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».  При цьому, увага присутніх акцентувалась на важливості легальних трудових відносин та поетапному збільшенні з 1 січня 2018 року страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за віком. Фахівець також відмітила можливість  здійснення  контролю за даними Реєстру застрахованих осіб загальнообов’язкового державного пенсійного страхування через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.

Наприкінці зустрічі її учасники отримали відповіді на запитання та тематичні інформаційні буклети. 46 2 300x225 - Тимчасово непрацюючим особам Мангушського району розповіли про зміни у пенсійному законодавстві

background Layer 1