Пропустити навігацію

Відкриття трьох агентських пунктів у Мар’їнському районі

11 квітня 2018 року розпочали свою роботу агентські пункти з надання послуг з пенсійного забезпечення в Максимільянівській, Новоселидівській та Новоукраїнській сільських радах Мар’їнського району.

У відкритті віддалених робочих місць взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад, голова Мар’їнської районної державної адміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, голова Максимільянівської сільської ради Віктор Фінько, голова Новоселидівської сільської ради Віталій Гарбуз, голова Новоукраїнської сільської ради Олександр Перетятько, представники громадськості та мешканці означених пунктів.

Відтепер інформацію або послуги з пенсійного забезпечення можуть отримати жителі Максимільянівської сільської ради (с. Максимільянівка та с. Георгіївка), жителі Новоселидівської сільської ради (с. Новоселидівка, с. Вовченка, с. Вознесенка, с. Ізмайлівка, с. Кремінна Балка), а також жителі Новоукраїнської сільської ради (с. Новоукраїнка, с. Максимівка та с. Пречистівка.) Це понад 7,0 тис. громадян, з яких 2,2 тис. – пенсіонери.

В агентських пунктах робота буде вестись за затвердженим графіком. Завдяки роботі віддалених робочих місць, мешканці навколишніх сіл мають можливість вирішити питання з пенсійного забезпечення безпосередньо за місцем проживання. Адже відстань від агентських пунктів до територіального управління Пенсійного фонду України в Мар’їнському районі складає 9 км, 11 км та 25 км.

Мешканці можуть отримати широкий перелік послуг, зокрема: консультації та роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, інформацію з реєстру застрахованих осіб , доступ до електронних сервісів Пенсійного фонду України, замовити та отримати довідки та багато інших.

В районі подовжується співпраця органів місцевої влади та Пенсійним фондом України. В подальшому планується відкриття віддалених робочих місць і в інших населених пунктах.

DSC 0082 - Відкриття трьох агентських пунктів у Мар’їнському районі

DSC 0091 - Відкриття трьох агентських пунктів у Мар’їнському районі

background Layer 1