Пропустити навігацію

Інформуємо тимчасово не працюючих осіб Мар’їнського районного центру зайнятості

В Мар’їнському районному центрі зайнятості відбулась лекція для тимчасово не працюючих громадян за участю фахівців Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Ганна Бруль прочитала лекцію щодо переваг легальної зайнятості.  Вона наголосила, що легалізація заробітної плати є нагальним питанням сьогодення, оскільки саме від цього залежить розмір пенсії в майбутньому. Якщо людина одержує заробітну плату в «конверті», то для обчислення пенсії не будуть враховані ні стаж, ні заробітна плата. У такому разі не варто сподіватися на гідну пенсію.

Головний спеціаліст сектору з питань організаційно-інформаційної роботи Маргарита Нещерет розповіла про умови набуття права та порядок призначення пенсії за віком.

Під час спілкування, присутнім були надані роз’яснення щодо використання електронних сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України. Відзначалось, що означені сервіси надають можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на пенсійні права та отримувати відомості з власної пенсійної справи в дистанційному режимі.

У підсумках зустрічі всі присутні отримали інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

DSCN3830 300x200 - Інформуємо тимчасово не працюючих осіб  Мар’їнського районного центру зайнятості IMG 2943 300x225 - Інформуємо тимчасово не працюючих осіб  Мар’їнського районного центру зайнятості

background Layer 1