Пропустити навігацію

Тимчасово не працюючим особам с. Урзуф – про легальну зайнятість та нові електронні послуги Пенсійного фонду України

Начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольга Бондаренко проведена зустріч з тимчасово не працюючими громадянами  с. Урзуф.

Під час спілкування наголошувалось, що лише оформлена згідно законодавства праця дає змогу заробити страховий стаж, і лише легальна заробітна плата впливає на розрахунок майбутньої пенсії.
Фахівець управління роз’яснила негативний вплив заробітної плати “в конверті”, а саме: втрата права на отримання пенсії за віком,  лікарняних, відпускних, відсутність буд-яких компенсацій при звільненні. Разом з тим, фахівець запропонувала громадянам долучитись до користування послугами веб-порталу Пенсійного фонду України для отримання можливості контролювати свою заробітну плату, перевіряти факт сплати роботодавцем єдиного соціального внеску.

У підсумках зустрічі всі отримали змістовні відповіді на запитання та інформаційні буклети про нові електронні послуги Пенсійного фонду України.

RTSZ Urzuf 79 300x225 - Тимчасово не працюючим особам с. Урзуф - про легальну зайнятість та нові електронні послуги Пенсійного фонду України RTSZ Urzuf 79 300x170 - Тимчасово не працюючим особам с. Урзуф - про легальну зайнятість та нові електронні послуги Пенсійного фонду України TSZ Urzuf 79 300x201 - Тимчасово не працюючим особам с. Урзуф - про легальну зайнятість та нові електронні послуги Пенсійного фонду України

background Layer 1