Пропустити навігацію

Пенсійники Донеччини долучились до участі в організації конкурсу, присвяченого пам’яті Сергія Прокоф’єва

20.04.2018 в селі Сонцівка, на батьківщині композитора С.С.Прокоф’єва пройшов традиційний відкритий конкурс юних  піаністів «Прокоф’євська  акація».

Партнерами цьогорічного конкурсу стали головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та первинна профспілкова організація працівників Пенсійного фонду України в Красноармійському районі.

В конкурсній програмі взяли участь юні музиканти з міст Гірник, Селидове, Білицьке, Мирнограду, Покровська та Покровського району.

За підсумками конкурсної програми переможці нагороджені медалями та дипломами, всі учасники отримали грамоти відділу культури Покровської райдержадміністраці, а також подарунки від членів журі та оргкомітету конкурсу.

66 prokofyevska vesna 3 - Пенсійники Донеччини долучились до участі в організації конкурсу, присвяченого пам’яті Сергія Прокоф’єва

 66 prokofyevska vesna 4 - Пенсійники Донеччини долучились до участі в організації конкурсу, присвяченого пам’яті Сергія Прокоф’єва66 prokofyevska vesna 8 - Пенсійники Донеччини долучились до участі в організації конкурсу, присвяченого пам’яті Сергія Прокоф’єва

background Layer 1