Пропустити навігацію

Трудовому колективу медиків розповіли про електронні сервіси Пенсійного фонду України

Головний спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Великоновосілківського  об’єднаного  управління Пенсійного фонду України Денис Аврамов провів зустріч  з трудовим колективом комунально-лікувально-профілактичної установи  «Великоновосілківська центральна районна лікарня».

 Фахівець ознайомивв присутніх з переліком електронних послуг, що надаються через веб-портал Пенсійного фонду України. При цьому, він наголосив на можливості отримання довідок з QR-кодом. Крім того зауважувалось, що Пенсійним фондом запроваджено послугу смс-інформування. Її викоритсання надає можливість отримувати повідомлення про зарахування страхового стажу, сплату внесків роботодавцем тощо.  З працівниками кадрової та бухгалтерської служби була проведена роз’яснювальна робота стосовно формування звітності по застрахованим особам та вірного виправлення помилок у звітності.

У підсумках зустрічі фахівець надав практичні рекомендації щодо здійснення реєстрації на веб-порталі та ознайомив присутніх з інструкцією щодо налаштування сервісу смс-інформування.

DSC06557 300x169 - Трудовому колективу медиків розповіли  про електронні сервіси Пенсійного фонду України

background Layer 1