Пропустити навігацію

В Білицькому будинку – інтернаті надали консультації та розповіли про новації Пенсійного фонду

Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Наталія Корнєєва провела виїзний прийом громадян у Білицькому будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів.

Під час зустрічі фахівець розповіла про основні аспекти реформування пенсійної системи, пояснила порядок перерахунку пенсій, умови призначення пенсій по-інвалідності тощо.

Начальник відділу відповіла на запитання присутніх, основним з яких, було питання перерахунку та підвищення розміру пенсії інвалідам.

З метою підвищення рівня інформованості Наталія Корнєєва ознайомила мешканців будинку-інтернату та його співробітників з новими функціональними можливостями веб-порталу Пенсійного фонду України,  в тому числі щодо отримання електронних документів з QR-кодом та безкоштовного онлайн-сервісу смс-інформування.

Напередодні Міжнародного Дня людей похилого віку представник управління Фонду привітала учасників зустрічі зі святом, побажала їм здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

73 1 - В Білицькому будинку – інтернаті надали консультації  та розповіли про новації Пенсійного фонду

 

background Layer 1