Пропустити навігацію

Переваги легальної занятості обговорили з тимчасово не зайнятими особоми

Заступник начальника фінансово-економічного відділу Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вікторія Лепехіна прийняла участь в семінарі «Під одним дахом» для тимчасово не працюючих осіб Нікольського району.

Під час зустрічі представник Фонду розповіла громадянам про переваги легального працевлаштування, негативні наслідки отримання заробітної плати «у конверті», ознайомила їх зі змінами в пенсійному законодавстві, зокрема, з умовами призначення пенсії за віком. При цьому вона наголосила, що вже сьогодні кожному необхідно визначитись зі своїм страховим стажем, а не чекати досягнення пенсійного віку: «Можливо комусь не вистачає декількох місяців і людина має час потурбуватись про їх набуття або взяти добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування».

Поряд з цим, фахівець управління акцентувала увагу присутніх на сервісах веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, запропонувала учасникам семінару зареєструватись щоб отримувати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплату страхових внесків.

У підсумках заходу всі учасники отримали інформаційно-роз’яснювальні буклети.

publikatsiya 02.10.2018 300x192 - Переваги легальної занятості обговорили з тимчасово не зайнятими особоми
btr
background Layer 1