Пропустити навігацію

У Великоновосілківському районі запрацівав черговий агентський пункт обслуговування громадян

Ще один агентський пункт з надання пенсійних послуг запрацював в приміщенні сільської ради селища Красна Поляна Великоновосілківського району. Урочиста подія відкриття агентського пункту відбулась за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад, першого заступника голови Великоновосілківської районної державної адміністрації Олександра Алчієва, заступника голови Великоновосілківської районної ради Людмили Петрової, голови Краснополянської сільської ради Любові Тишлек та начальника Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Ольги Зрожевської.

Відтепер послугами з пенсійного забезпечення, зможуть скористатися  7 тис. жителів  села Красна Поляна та новколишніх сільських рад Новопетрівської та Євгенівської, без відвідування Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, відстань від якого складає в середньому 50 км від цих населених пунктів.

З відкриттям агентського пункту за місцем проживання людини можна отримати довідкову інформацію чи консультативну допомогу з питань пенсійного законодавства, замовити та одержати необхідні довідки, зокрема про розмір пенсії, виписку з облікової картки застрахованої особи, замовити і отримати виготовлене пенсійне посвідчення та вирішити інші питання.

В ході відкриття агентського пункту Наталією Рад було здійснено прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію з питань пенсійного забезпечення від керівника обласної пенсійної служби.

Сумісна робота органів місцевої влади та органів Пенсійного фонду області над подальшим розширенням мережі агентських пунктів обслуговування громадян подовжується.


DSC06761 300x169 - У Великоновосілківському районі запрацівав черговий агентський пункт обслуговування громадян
DSC06627 300x169 - У Великоновосілківському районі запрацівав черговий агентський пункт обслуговування громадян

background Layer 1