Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду відбувся у с. Сергіївка Покровського району

Спеціалісти Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели День Пенсійного фонду в с. Сергіївка Покровського району.

В ході прийому громадян в агентському пункті Сергіївської сільської ради заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Оксана Васильченко надала консультації громадянам з різних питань пенсійного забезпечення та відповіла на їх запитання. Вона наголосила, що розмір  пенсії залежить від тривалості страхового стажу та величини заробітної плати.

В межах заходу, головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Тетяна Орлова  провела зустріч-урок з учнями Сергіївської загальноосвітньої школи, на якому ознайомила школярів з основами пенсійної системи країни, пояснила  необхідність та важливість офіційного оформлення трудових відносин.  По закінченню уроку діти активно прийняли участь у флешмобі на підтримку легального працевлаштування.

Цього ж дня, на виконання розпорядження КМУ від 5 вересня №-649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення», Тетяна Орлова спільно з представником управління з питань праці Головного управління Держпраці в Донецькій області Наталією Кравченко зустрілись з суб’єктами господарювання с. Сергіївки та проінформували роботодавців про відповідальність за використання не задекларованої праці, а найманих працівників – про те, що отримання зарплати в «конверті» позбавляє їх соціальних гарантій і достойної пенсії в майбутньому.

 У ході спілкування з мешканцями села представники управління Фонду пропонували громадянам активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування  громадян, зокрема, скористатися сервісами веб-порталу Пенсійного фонду України та послугою смс-інформування.81 Den pensijnogo fondu 1 300x200 - День Пенсійного фонду відбувся у с. Сергіївка Покровського району

81 Den pensijnogo fondu 2 300x200 - День Пенсійного фонду відбувся у с. Сергіївка Покровського району

background Layer 1