Пропустити навігацію

Особистий прийом маріупільчан проведено керівником пенсійної служби Донецької області Наталією Рад

17 жовтня 2018 року підчас робочої поїздки до Маріупольського об’єднаного управлінні Пенсійного фонду України керівником головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталією Рад було проведено особистий прийом мешканців міста Маріуполя з питань пенсійного забезпечення.

Наталія Рад докладно відповіла на різні запитання, що накопичились у пенсіонерів та громадян, що завчасно з’ясовують питання щодо складових своїх майбутніх пенсійних виплат. Переважною мірою задані на прийомі питання стосувались визначення права на призначення пенсії, достатності страхового стажу, роз’яснення складових розміру пенсії, переходу з одного виду пенсії на інший вид.

Однією з проблем, з якою частіше за інші люди останнім часом звертаються до органів Фонду області, – відмітила Наталія Рад є недостатність страхового стажу, необхідного для призначення пенсії. Добре, коли з питаннями щодо обчислення страхового стажу, зокрема підрахунку наявного страхового стажу, людина звертається завчасно, коли можна вплинути на цей важливий показник у розрахунку пенсійної виплати.

По результатах прийому громадян керівником було рекомендовано територіальному управлінню посилити роз’яснювальну роботу серед населення міста економічно активного віку щодо положень пенсійного законодавства про страховий стаж та  інші необхідні для призначення пенсії складові.

IMG e2da65f9363039d3defbfd801f1c7af1 V 225x300 - Особистий прийом  маріупільчан проведено керівником   пенсійної  служби Донецької області Наталією Рад

background Layer 1