Пропустити навігацію

Про пенсійні питання педагогічному колективу школи №1 Відділу освіти Слов’янської міської ради

19.10.2018 фахівцями головного та Слов’янського об’єднаного управлінь Пенсійного фонду України в Донецькій області проведено зустріч з педагогічним складом школи №1 Відділу освіти Слов’янської міської ради за темою “Новітні технології в системі пенсійного забезпечення” та “Нові сервіси Пенсійного фонду України для обслуговування громадян”.

Під час зустрічі були надані роз’яснення щодо порядку формування страхового стажу, особливостей нарахування пенсійних виплат працівників освіти, порядку реєстрації та користування Веб – порталом електронних послуг  Пенсійного фонду України та переліку послуг, доступ до яких надається в електронному вигляді, про можливість власного контролю за набутим страховим стажем, а також про інші можливості порталу.

Найбільшу зацікавленість слухачів викликали питання щодо можливості реєстрації на Веб – порталі з використанням ЕЦП, дистанційної перевірки сум нарахованої заробітної плати, сплачених з неї внесків та зарахованого страхового стажу, формування електронних документів з підтвердженим QR-кодом, в тому числі індивідуальних відомостей про застраховану особу (ОК-5).

Спеціалісти головного управління акцентували увагу слухачів на необхідності  заздалегідь дбати про набуття страхового стажу.

Наголошено, що тільки легальна заробітна плата та сплачені внески гарантують громадянам соціальний захист сьогодні та пенсійне забезпечення в майбутньому.

20181019 085438 225x300 - Про пенсійні питання педагогічному колективу  школи №1  Відділу освіти Слов'янської міської ради 20181019 090846 v2 225x300 - Про пенсійні питання педагогічному колективу  школи №1  Відділу освіти Слов'янської міської ради

background Layer 1