Пропустити навігацію

На Донеччині запрацював тридцять сьомий агентський пункт надання послуг з пенсійного забезпечення

IMG 20181026 101403 225x300 - На Донеччині запрацював тридцять сьомий  агентський пункт   надання послуг з пенсійного забезпечення26 жовтня 2018 року за участі начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад, голови  Лиманської міської ради Петра Цимідана, заступника голови Лиманської міської ради Юлії Гамаюнової та старости Рубцівського старостинського округу Миколи Безгубова відбулось відкриття агентського пункту надання послуг з пенсійного забезпечення на території Лиманської об’єднаної територіальної громади в приміщенні Рубцівського старостинського округу.

Населенні пункти Рубцівського старостинського округу розташовані на відстані 38 км від районного центру. Завдяки  роботі агентського пункту жителі сіл: Рубці, Лозове, та Вовчий Яр, а це майже 3 тис. осіб, зможуть отримати змістовні консультації та роз’яснення з питань пенсійного законодавства, інформацію з реєстру застрахованих осіб, замовити та отримати довідки та пенсійні посвідчення, отримати всебічну допомогу в заповненні документів та інші види послуг.

Працювати агентський пункт буде два рази на місяць – кожну другу та четверту п’ятницю місяця за адресою: Лиманський район, с. Рубці, вул. Центральна, буд. 18.

В ході відкриття агентського пункту Наталією Рад було здійснено прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію з питань пенсійного забезпечення від керівника обласної пенсійної служби.

Пенсійники Донеччини й надалі працюватимуть над удосконаленням ефективного прийому та обслуговування громадян, враховуючи потреби мешканців територіальних громад.

IMG 20181026 103821 300x225 - На Донеччині запрацював тридцять сьомий  агентський пункт   надання послуг з пенсійного забезпечення IMG 20181026 101716 300x225 - На Донеччині запрацював тридцять сьомий  агентський пункт   надання послуг з пенсійного забезпечення

background Layer 1