Пропустити навігацію

У Покровському районі запрацювало ще два агентських пункти надання послуг з пенсійного забезпечення

30 жовтня у двох населених пунктах смт Гродівка та смт Удачне Покровського району Донецької області розпочали свою роботу агентські пункти надання послуг з пенсійного забезпечення.

У відкритті агентських пунктів взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад, голова Покровської районної державної адміністрації Анатолій Шишко, заступник голови Покровської районної ради Надія Масло, начальник Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неля Аржавітіна, голова Гродівської селищної ради Людмила Руденко та секретар Удачненської селищної ради Юлія Бородіна.

Відтепер жителі цих та навколишніх населених пунктів (усього майже 5,5 тис. осіб, третина з яких – пенсіонери), які значно віддалені від районного центру, зможуть отримати послуги з пенсійних питань безпосередньо за місцем проживання, не витрачаючи час та кошти на проїзд.

Відвідувачі матимуть змогу отримати вичерпну консультативну допомогу з питань пенсійного законодавства, довідкову інформацію, замовити та одержати довідку про розмір пенсії, виписку з облікової картки застрахованої особи, отримати виготовлене пенсійне посвідчення, а також зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та багато іншого.

В ході відкриття керівник обласної пенсійної служби Наталія Рад провела особистий прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію з питань пенсійного забезпечення.

Сумісна робота органів місцевої влади та органів Пенсійного фонду області над подальшим розширенням мережі агентських пунктів обслуговування громадян подовжується.

IMG 5383 300x200 - У Покровському районі запрацювало ще два агентських пункти надання послуг з пенсійного забезпечення

IMG 5422 300x200 - У Покровському районі запрацювало ще два агентських пункти надання послуг з пенсійного забезпечення

IMG 5455 300x200 - У Покровському районі запрацювало ще два агентських пункти надання послуг з пенсійного забезпечення

background Layer 1