Пропустити навігацію

Взаємодіємо з державними органами м. Краматорська в напрямку скорочення заборгованості

В м. Краматорську відбулась спільна нарада голови комісії з припинення управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Лариси Макаренко з представниками міського відділу Головного територіального управління юстиції в Донецькій області.

В ході наради обговорились шляхи збільшення надходжень до бюджету Пенсійного фонду України, розглядались проблемні питання, що виникають при стягненні коштів.

Учасники наради проаналізували підсумки виконання проваджень щодо стягнення заборгованості по єдиному соціальному внеску, пільгових пенсіях та звірили залишки виконавчих документів. Обговорили спільні заходи щодо погашення заборгованості зі сплати ЄСВ. При цьому, Лариса Макаренко наголосила, що надходження коштів від заходів примусового стягнення є одним із джерел наповнення бюджету Фонду.

За підсумками проведеної зустрічі визначені завдання та напрямки спільної роботи по стягненню заборгованості за виконавчими документами.

Довідково: протягом  9 місяців 2018 року за результатами роботи пенсійної служби міста з органами Державної виконавчої служби до бюджету Фонду надійшло 629,60 тис. грн.

7529 300x169 - Взаємодіємо з державними органами м. Краматорська в напрямку скорочення заборгованості

 

background Layer 1