Пропустити навігацію

«Легальна робота, легальна зарплата – це гідні пенсії для мами і тата!»

В рамках інформаційної кампанії Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області за участю першого заступника начальника управління Юлії Милової було проведено флешмоб на тему: «Легальна робота, легальна зарплата – це гідні пенсії для мами і тата!» з учнівською молоддю Очеретинського НВК.

Під час заходу Юлія Милова надала роз’яснення щодо питання легалізації трудових відносин та заробітної плати. Особливу увагу звернула на умови добровільного страхування та запровадження накопичувальної системи пенсійного страхування. Адже саме від молодого покоління  залежатиме те, якою буде наша держава в майбутньому. Саме ці люди незабаром стануть роботодавцями та найманими працівниками.

Присутні цікавилися темою легалізації трудових відносин, ставили запитання та висловлювали  свою думку з цього приводу. Результатом цієї акцій має стати те, що все більше молоді буде розуміти переваги легального працевлаштування та наслідки «тіньової» зайнятості.

IMG bd26f3fdff5b78fe91b1185c677de363 V 300x225 - «Легальна робота, легальна зарплата – це гідні пенсії для мами і тата!»

background Layer 1