Пропустити навігацію

Трудовому колективу Нікольської районної ради про можливості отримання дистанційних послуг

З метою привернення уваги громадян до можливості дистанційного отримання інформації та послуг в органах Пенсійного фонду України, в Нікольській районній раді відбулась зустріч головного спеціаліста відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олени Худякової з працівниками організації.

Представник Фонду ознайомила присутніх з перевагами користування веб–порталом електронних послуг, який надає можливість особистого контролю за персональними відомостями, що накопичуються та зберігаються у базах даних Фонду. Спеціаліст підкреслила, що реалізована можливість для користувачів веб–порталу отримувати SМS–повідомлення щодо змін в страховому стажі та формувати онлайн – довідки з підтверджуючим QR–кодом для розрахунку лікарняних.

Також повідомила про розширення можливостей веб-порталу електронних послуг. Відтепер на веб-порталі функціонує кабінет страхувальника (роботодавця), в якому для працедавця доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав його працівників, про правильність подання звітності тощо. У кабінеті можна переглянути інформацію стосовно сплати єдиного соціального внеску, отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника.

Nikolska raj rada 79 300x225 - Трудовому колективу Нікольської районної ради про можливості отримання дистанційних послуг
dav

background Layer 1