Пропустити навігацію

Про пенсійну систему студентам навчальних закладів м. Торецька

В межах співпраці з молоддю м. Торецька, для студентів Музичного коледжу та Донбаського державного коледжу технологій та управління відбувся «День відкритих дверей» за участю заступника начальника Тетяни Варнавської та головного спеціаліста відділу обслуговування громадян Торецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольги Кириєнко.

Під час спілкування молодь була ознайомлена з історичними аспектами розвитку пенсійної системи, з роботою відділів управління. Обговорювались питання щодо переваги користуванням веб-порталом Пенсійного фонду України, зокрема – реєстрації на веб-порталі; отримання смс-інформування та довідки з QR-кодом.

Наприкінці заходу спеціалісти відповіли на запитання присутніх та запропонували їм долучитись до користування послугами веб-порталу Пенсійного фонду України з метою здійснення контролю за набуттям страхового стажу, а також отримання консультацій в дистанційному режимі. Студенти отримали інформаційні листівки про веб-портал Пенсійного фонду України.

DSCN6155 300x225 - Про пенсійну систему студентам навчальних закладів  м. Торецька

DSCN6148 300x225 - Про пенсійну систему студентам навчальних закладів  м. Торецька

background Layer 1