Пропустити навігацію

Пенсійники проконсультували відвідувачів Мар’їнського управління соціального захисту населення

Головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Людмила Удинська роз’яснила відвідувачам Мар’їнського управління соціального захисту населення необхідність та порядок сплати єдиного соціального внеску.

Спеціаліст розповіла, що обов’язковою умовою для оформлення житлової субсидії є сплата працездатними особами єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому за мінімальний, сумарно протягом трьох місяців у період, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Крім того фахівець повідомила, що в особистому кабінеті на  веб-порталі Пенсійного фонду України можна переглянути дані з реєстру застрахованих осіб, а також отримати електронні документи з QR– кодом: довідки про доходи для призначення субсидії, індивідуальні відомості про застраховану особу (ОК-5, ОК-7), довідки про страховий стаж.

У підсумках заходу присутнім був роз’яснений порядок реєстрації на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

DSCN3971 300x225 - Пенсійники  проконсультували відвідувачів Мар’їнського управління соціального захисту населення

background Layer 1