Пропустити навігацію

В м. Краматорську ліквідаторам Чорнобильської катастрофи розповіли про зміни в пенсійному забезпеченні

В управлінні Пенсійного фонду України у м. Краматорську голова комісії з припинення управління Лариса Макаренко та заступник начальника управління Ганна Васильєва провели зустріч з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – активом Краматорського міського союзу ветеранів і осіб з інвалідністю «Пам’ять Чорнобиля».

Під час зустрічі Лариса Макаренко розповіла присутнім про основні пріоритети діяльності управління. Вона зазначила, що від своєчасної сплати єдиного соціального внеску роботодавцями, фізичними особами- підприємцями залежить наповнення бюджету Пенсійного фонду України та своєчасність фінансування пенсійних виплат.

Ганна Васильєва проінформувала про підвищення розмірів пенсійних виплат з 01 грудня 2018 року у зв’язку із зміною прожиткового мінімуму, визначеного Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік».

В ході зустрічі керівники управління розповіли присутнім про нові способи дистанційного отримання послуг за допомогою Веб-порталу Пенсійного фонду України, обговорили турбуючи питання, визначені шляхи взаємодії з питань обслуговування та надання практичної допомоги.

Довідково: станом на 01.12.2018 на обліку в управлінні Пенсійного фонду України у м. Краматорську перебувають 655 ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від катастрофи.

22 300x202 - В м. Краматорську ліквідаторам Чорнобильської катастрофи розповіли про зміни в пенсійному забезпеченні

background Layer 1