Пропустити навігацію

Мешканцям Іверської сільської ради про підвищення пенсій

В. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Пітик провела зустріч з трудовим колективом та прийом громадян на території Іверської сільської ради.

Неоніла Пітик розповіла присутнім про проведення масового перерахунку пенсій з 01.12.2018, про нові функціональні можливості Веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень. Особливу увагу звернула на проведення акції «Допоможи своєму майбутньому!» з метою інформування населення та рекомендувала працівникам сільської ради провести відповідну роз’яснювальну роботу у громаді.

Активно обговорювалось питання наближення можливостей отримання послуг з пенсійного забезпечення до місця проживання громадян села.

По закінченню заходу в. о. начальника управління надала індивідуальні консультації та роздала тематичні буклети, листівки та матеріали для розміщення на інформаційних стендах.

73 1 300x225 - Мешканцям Іверської сільської ради про підвищення пенсій

background Layer 1