Пропустити навігацію

Студентам Курахівського технікуму енергетичних та інформаційних технологій підвищили рівень обізнаності з питань пенсійної системи України

Головний спеціаліст сектору з питань організаційно-інформаційної роботи Великоновосілківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України  Маргарита Нещерет провела зустріч зі студентами Курахівської філії «Дніпровського державного технікуму енергетичних та інформаційних технологій» з метою підвищення у молоді рівня обізнаності з питань устрою пенсійної системи України та попередження їх про негативні наслідки неофіційного працевлаштування.

Під час зустрічі молоді роз’яснили, що оформлення трудових відносин надає право на гарантований розмір заробітної плати, оплачу вальну відпустку, допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги по вагітності та пологам, по безробіттю, зарахування трудового стажу.

Крім того, молодь попередили, що за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду можна контролювати розмір своєї заробітної плати у звітності роботодавця та сплату  ним страхових внесків.

Наприкінці зустрічі присутні отримали інформаційні матеріали, а також дізнались про впровадження бренду країни «UkraineNOW».

DSCN 4132 300x225 - Студентам Курахівського технікуму енергетичних та інформаційних технологій підвищили рівень обізнаності з питань пенсійної системи України

background Layer 1