Пропустити навігацію

Про переваги новітніх технологій Пенсійного фонду України працівникам Покровського професійного ліцею

В Покровському професійному ліцеї відбулась зустріч заступника начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександри Васильєвої з трудовим колективом закладу. На зустрічі розглядались питання з використання сучасних інформаційних технологій, зокрема можливості веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

Заступник начальника відділу ознайомила присутніх з порядком реєстрації застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду, який надає громадянам можливість здійснювати постійний контроль за даними, що можуть впливати на їх пенсійні права, зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, у тому числі смс-інформування та довідки з QR-кодом, які дійсні для оформлення субсидій, а також пред’явлення в банківських установах.

Учасники зустрічі ознайомились з відеороликами щодо користування веб-порталом та переліком послуг, які можна отримати, ставши користувачем сервісу.

Фахівець управління акцентувала увагу трудового колективу на зручності використання новітніх технологій та розвитку дистанційних методів роботи.

IMG 7162 81 pro zustrich z trudovym kolektyvom v Pokrovskomu profesijnomu litseyi 300x200 - Про переваги новітніх технологій  Пенсійного фонду України  працівникам Покровського  професійного ліцею

background Layer 1