Пропустити навігацію

Фахівці управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську проводять інформаційну компанію «Допоможи своєму майбутньому»

Протягом тижня фахівці фінансово-економічного відділу управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську Вікторія Соколова, Марина Нечаєва в межах інформаційної кампанії «Допоможи своєму майбутньому» провели бесіди з працівниками та відвідувачами торгівельних центрів та аптечних мереж м. Краматорська.

В ході інформаційної кампанії фахівці управління акцентували, що неоформлена праця веде до втрати страхового стажу, оплачуваної відпустки, допомоги по тимчасовій непрацездатності, оплати і самої відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Під час зустрічей фахівці розповіли про засоби здійснення контролю за набуттям страхового стажу та сплатою страхових внесків за допомогою веб-порталу Пенсійного фонду України та роздали інформаційні листівки з контактними даними державних установ, які можна повідомити про факти порушення роботодавцем трудового законодавства.

33 Kramatorsk 251x300 - Фахівці управління Пенсійного фонду України у м. Краматорську проводять інформаційну компанію «Допоможи своєму майбутньому»

background Layer 1