Пропустити навігацію

Підприємців Мангушського району проінформували про наслідки «тіньової» зайнятості та ознайомили із сервісами Фонду

У Мангушському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України триває роз’яснювальна робота серед фізичних осіб-підприємців щодо необхідності дотримання норм законодавства про працю та сплати єдиного соціального внеску у розмірі не менше законодавчо встановленого мінімуму.

На поточному тижні, в межах акції «Допоможи своєму майбутньому», головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Ліна Глушкова  переконувала приватних підприємців Мангушського району оформлювати трудові відносини зі своїми працівниками, а також поінформували найманих працівників про наслідки отримання тіньової заробітної плати та переваги офіційного працевлаштування.  При цьому вона наголошувала на  залежності розміру пенсії від страхового стажу та заробітку.

Начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Мангушського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Ольга Бондаренко рекомендувала громадянам залучитись до користування сучасними сервісами Пенсійного фонду України, зокрема, до інформування  через СМС-повідомлення або послуг веб-порталу Пенсійного фонду України.

Під час роз’яснень серед учасників заходів розповсюджувались тематичні інформаційні буклети.

FOP DYCHKO 79 300x225 - Підприємців Мангушського району проінформували про наслідки «тіньової» зайнятості та ознайомили із сервісами Фонду

 

background Layer 1