Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду» в дитячому садку «Ластівка»

На передодні Дня Пенсійного фонду України фахівці Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України завітали до дитячого садку «Ластівка» в м. Покровську.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Олена Карабанова в граючій формі розповіла дітлахам «Що таке пенсія». Діти з цікавістю слухали спеціаліста та привітали музичним номером.

Від імені управління Фонду Олена Карабанова подякувала малечі за вітання, побажала хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я, позитивних вражень, нових друзів та щасливого майбутнього.

На згадку про зустріч, кожен вихованець дитячого садку був нагороджений медаллю з офіційною символікою Пенсійного фонду України. В свою чергу, діти подарували фахівцям власні малюнки на пенсійну тематику.

Працівники управління були вражені щирістю дитячих сердець, а малята залишилися задоволеними від спілкування з фахівцями.

Після зустрічі малеча поділилася своїми враженнями: https://www.facebook.com/pfukrasn/videos/2257871941204371/.

detsad Lastochka pro pensiyu 300x200 - День Пенсійного фонду» в дитячому садку «Ластівка»detsad Lastochka pro pensiyu 2 300x200 - День Пенсійного фонду» в дитячому садку «Ластівка»detsad Lastochka pro pensiyu 6 300x200 - День Пенсійного фонду» в дитячому садку «Ластівка»

background Layer 1