Пропустити навігацію

Заняття «Школи майбутнього пенсіонера» для працівників комітету самоорганізації населення м. Мирнограду

В координаційному комітеті самоорганізації населення м. Мирнограду відбулось заняття «Школи майбутнього пенсіонера» за участю начальника відділу обслуговування громадян № 2 Вікторії Козиревої та начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 2 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Оксани Кирилової.

Вікторія Козирева розповіла присутнім про види пенсій та пояснила механізм їх розрахунку і порядок призначення. Наголосила на необхідності завчасного звернення громадян до управління Фонду з документами для призначення пенсії та правової оцінки наявних документів. Також начальник відділу акцентувала увагу присутніх на залежності розміру пенсії від сплачених
страхових внесків до Пенсійного фонду.

Пізніше Оксана Кирилова розповіла про реєстр застрахованих осіб, що забезпечує збереження відомостей про стаж та заробітну плату кожного, хто перебуває в офіційних трудових відносинах.

Фахівець Фонду повідомила про можливості веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, де кожен може особистого контролювати сплату роботодавцем страхових внесків.

IMG 30b42ee806176699847bf4032bb0abf1 V 81 pro SHkolu majbutnogo pensionera v m. Myrnogradi 300x175 - Заняття «Школи майбутнього пенсіонера» для працівників комітету самоорганізації населення  м. Мирнограду

background Layer 1