Пропустити навігацію

В Верхньоторецькій селищній раді Ясинуватського району запрацював агентський пункт з надання послуг пенсійного забезпечення

28 грудня 2018 року відбулось відкриття агентського пункту з надання послуг пенсійного забезпечення в Верхньоторецькій селищній раді Ясинуватського району за участі голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця, начальника головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталії Рад, голови Ясинуватської райдержадміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Миколи Коваленка, голови Ясинуватської районної ради Любові Євтушенко, начальника Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  Юлії Котової та в. о. голови Верхньоторецької селищної ради Ольги Шальнєвої.

Населений пункт Верхньоторецької селищної ради розташований на відстані 35 км від районного центру смт. Очеретине. Завдяки роботі агентського пункту жителі сел: Верхньоторецьке, Троїцьке та Новоселівка-3 зможуть отримати змістовні консультації та роз’яснення з питань пенсійного законодавства, інформацію з реєстру застрахованих осіб, замовити та отримати довідки та пенсійні посвідчення, отримати всебічну допомогу в заповненні документів та інші види послуг.

Працювати агентський пункт буде два рази на місяць – кожний другий  та четвертий четвер місяця за адресою: Ясинуватський р-н, смт Верхньоторецьке, вул. Відродження, буд. 79 (приміщення Центру культури та дозвілля).

В ході відкриття агентського пункту Наталією Рад було здійснено прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію з питань пенсійного забезпечення від керівника обласної пенсійної служби.

Пенсійники Донеччини й надалі працюватимуть над удосконаленням ефективного прийому та обслуговування громадян, враховуючи потреби мешканців територіальних громад.

IMG eaebc3bf0a567ba5008c33cd6afbf15c V 225x300 - В Верхньоторецькій селищній раді Ясинуватського району запрацював агентський пункт з надання послуг  пенсійного забезпечення IMG f056aab495888ca73804dbe07c48fcaa V 300x225 - В Верхньоторецькій селищній раді Ясинуватського району запрацював агентський пункт з надання послуг  пенсійного забезпеченняIMG e23a9e16b543e681e949e420a7bac2d6 V 300x225 - В Верхньоторецькій селищній раді Ясинуватського району запрацював агентський пункт з надання послуг  пенсійного забезпечення

background Layer 1