Пропустити навігацію

Педагогічний колектив м. Краматорська ознайомили з правилами користування веб порталом Пенсійного фонду України

В загальноосвітній школі № 24 м. Краматорська відбувся урок для вчителів закладу щодо оволодіння навичками користування веб-порталом Пенсійного фонду України за участю заступника начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Пенсійного фонду України у м. Краматорську Юлії Євстіфєєвої.

Заступник начальника відділу проінформувала про можливості та переваги користування веб-порталом електронних послуг, детально роз’яснила покроковий порядок реєстрації. Презентуючи функції веб-порталу, представник управління зупинилась на можливостях новітніх безкоштовних сервісів – смс-інформування та отримання довідок з підтверджуючим QR кодом.

У ході зустрічі представник управління наголосила на важливості отримання легальної заробітної плати не менше установленого мінімального розміру, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування та необхідності контролю за нарахуванням страхового стажу.

По закінченню зустрічі, Юлія Євстіфєєва відповіла на питання слухачів, роздала листівки та прийняла заяви для реєстрації на веб-порталі.

 31 6 300x211 - Педагогічний колектив м. Краматорська ознайомили з правилами користування веб порталом Пенсійного фонду України IMG a75fb3928ec7f9c8f80ca6f8f7ee1486 V 300x200 - Педагогічний колектив м. Краматорська ознайомили з правилами користування веб порталом Пенсійного фонду України

background Layer 1