Пропустити навігацію

Рішення колегії від 18.10.2018 №8-3 “Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізіції чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення територіальних органів Пенсійного фонду області”

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

В ДОНЕЦЬКІЙ  ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

18.10.2018                                 м. Слов’янськ                            № 8-3

                             

Про реалізацію завдань Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізації чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення територіальних органів Пенсійного фонду області

 

 

Колегія головного управління відмічає, що робота служб управління персоналом області протягом 9 місяців 2018 року була спрямована на вирішення питань з підвищення ефективності роботи головного та підвідомчих управлінь шляхом розвитку та зміцнення кадрового потенціалу працівників Фонду області.

Станом на 01.10.2018 гранична чисельність становить 2081 штатну одиницю, з яких 87 – штатних одиниць не переміщених управлінь. Затверджена штатна чисельність складає 1669 штатних одиниць, фактично працює 1417 осіб, в тому числі 1331 державний службовець.

Укомплектованість посад – 84,9 %. До управлінь Фонду області прийнято – 938 осіб, звільнено – 191 особу. Плинність кадрів склала 13,5 %.

Проводиться робота з підвищення кваліфікації працівників, із залучення нових працівників до управлінь Фонду області, із зміцнення корпоративних цінностей.

Станом на 01.10.2018 повну вищу освіту мають 1219 державних службовців області (90,5 %), базову вищу – 47 осіб (3,5 %), неповну вищу – 78 осіб (5,8 %), професійно-технічну – 3 особи (0,2 %).

В органах Фонду області проведено оптимізацію у два етапи. Кількість територіальних управлінь зменшилась на 12 одиниць, або на 44 %, штатна чисельність зменшилась на 570 одиниць (25 %).

Враховуючи вищевикладене, колегія

ВИРІШИЛА:

1.Роботу органів  Пенсійного  фонду  України в Донецькій області визнати такою, що відповідає вимогам Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року щодо вдосконалення комплектування та оптимізації чисельності персоналу відповідно до темпів упровадження новітніх інформаційних технологій і технічного переоснащення.

2.Заступнику начальника відділу по роботі з персоналом управління персоналу та організаційно-інформаційної роботи Козеренко Ю. М. продовжити роботу з підвищення кваліфікації працівників органів Фонду області та співпрацю з центром зайнятості і вищими навчальними закладами.

3.Начальникам управлінь Пенсійного фонду України у районах, містах, районах у містах, а також у містах та районах:

3.1. Забезпечити комплектування штату найбільш досвідченими, здібними молодими спеціалістами, для чого організувати взаємодію з вищими навчальними закладами, центром зайнятості, тощо по добору випускників вищих навчальних закладів із відповідною кваліфікацією.

3.2. Забезпечити створення умов для отримання працівниками управлінь повної вищої освіти.

3.3. Забезпечити системне підвищення рівня знань по всіх напрямках всіма наявними засобами.

3.4. В термін до 20.12.2017 надати до головного управління звіти про проведену роботу.

 

Голова колегії                                                                                                                                                                  Н. С. Рад

 

 

background Layer 1