Пропустити навігацію

Про актуальні питання з пенсійного забезпечення під час виїзного прийому в Родинській міській раді

В Родинській міській раді відбувся виїзний прийом громадян головним спеціалістом відділу обслуговування громадян № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Оленою Карабановою.

Під час прийому громадяни цікавились умовами реалізації права на пенсію того чи іншого виду, отримання надбавок до пенсії, проведенням перерахунків пенсій з урахуванням стажу та заробітної плати, перспективами підвищення пенсійних виплат в майбутньому. Також фахівець зупинилась на принципах обчислення страхового стажу, сплати єдиного соціального внеску.

Олена Карабанова проінформувала мешканців м. Родинське про нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, в тому числі запровадження електронних документів з QR-кодом та сучасного безкоштовного онлайн-сервісу інформування громадян шляхом смс-повідомлень. Відвідувачі дізнались про можливість отримання консультацій за допомогою програми Skype та отримали інформаційні листівки.

 

IMG 7290 81 pro vyyiznyj pryjom gromadyan ta zustrich z trudovym kolektyvom v Rodynskij miskij 300x173 - Про актуальні питання з пенсійного забезпечення під час виїзного прийому  в Родинській міській раді

background Layer 1