Пропустити навігацію

Про важливість легалізації трудових відносин розповіли безробітним громадянам м. Авдіївки

В Авдіївському міському центрі зайнятості, в межах інформаційної кампанії «Допоможи своєму майбутньому», відбулася зустріч першого заступника начальника Ясинуватського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Юлії Милової з громадянами, які отримують допомогу по безробіттю.

В ході заходу Юлія Милова ознайомила присутніх з механізмом пенсійного страхування, пояснила необхідність та важливість офіційного оформлення трудових відносин, що гарантує соціальний захист та гідне пенсійне забезпечення.

Також, під час зустрічі, перший заступник акцентувала увагу присутніх на нових сервісах Пенсійного фонду України, за допомогою яких можна переглянути персональні дані щодо суми сплачених роботодавцем страхових внесків та тривалості зарахованого страхового стажу, отримату актуальну інформацію з пенсійного забезпечення через СМС – інформування.

У ході спілкування фахівець Фонду запропонувала відвідувачам долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Пенсійний фонд України.

IMG 0774 300x225 - Про важливість легалізації трудових відносин розповіли безробітним громадянам м. Авдіївки

background Layer 1